Dating Dating tips Fitness LIFESTYLE

Door dopamine meer daten

Go to SiGNLE

Het loopt weer tegen eind januari, de tijd dat veel goede voornemens weer met de meest vindingrijke en (zelfverklaard) steekhoudende argumenten overboord gaan. Toch zijn er een aantal voornemens die het om meerdere redenen de moeite waard maken om je aan te houden als single zijnde...

Singles die van twee walletjes eten

Wist je namelijk dat bijna de helft van de singles juist tijdens het sporten goed om zich heen kijkt om te zien of er leuk datemateriaal in de buurt is?

De ‘single economicus’ gaat zo uiterst effectief te werk. Tijdens het fit worden een date aan de haak slaan is natuurlijk onwijs efficiënt! En vaak is het gezien de drukbezette leventjes van de moderne single nog noodzakelijk ook. Van twee walletjes eten maakt zo allesbehalve dik!

Geluksgevoel maakt je flirterig

Daarnaast is het ook best logisch dat er tijdens het sporten meer naar een date gezocht wordt. Tijdens het sporten komt het stofje dopamine vrij in het beloningssyteem van onze hersenen. Hierdoor voelen we ons beter, en met een gezonde dosis eigendunk voelen we meer de behoefte om er lustig op los te flirten.

Tijdens welke sport wordt er het meest geflirt?

Dit uit zich vooral in de sportschool. Zeker 36% van de singles duikt de sportschool in op zoek naar een leuke date. Verder kun je op de dansschool ook goede zaken doen, en zijn hardlopers in dit geval allesbehalve doodlopers! Ook tijdens het hardlopen wordt er stevig op los geflirt. Al is het dan natuurlijk wel de bedoeling dat je een rondje loopt waar je andere mensen tegenkomt…

Vergeet je blitse outfit niet

Fit worden is één. Maar om een beetje op te vallen heb je vanzelfsprekend ook een mooie outfit nodig. Meer dan de helft van de singles geeft dan ook aan wel wat tijd uit te trekken om een passend tenuetje op de kop te tikken.

Hopelijk geeft dit allemaal iets meer motivatie om in ieder geval je goede voornemen om meer te sporten vol te houden. Want het geeft je bij de juiste sporten en natuurlijk een flitsend outfitje dus ook aanzienlijk meer kans om leuke dates te scoren!

Bron: Telegraaf artikel https://www.telegraaf.nl/nieuws/1908184/single-grootste-kans-op-date-in-de-sportschool

Go to SiGNLE

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: