Entertainment SiGNLE app

Hoeveel singles in Nederland in 2019 en waar vooral?

Go to SiGNLE

Het CBS houdt ieder jaar in een enorme tabel met eindeloze data bij hoeveel single huishoudens er zijn in Nederland. Er zijn ongeveer 3 miljoen singles in Nederland. Dit is 22% van de meerderjarige bevolking.

SinglesHotspot zou SinglesHotspot niet zijn als we niet wat singles in Nederland cijfers omgezet zouden hebben voor je in jawel, single hotspots. Dus vind je hier onze overzichtelijke heatmaps met o.a. de regio’s met de grootste dichtheid van single mannen en single vrouwen in het afgelopen jaar.

Waar vind je singles het meest?

Deze heatmaps geven geen direct antwoord op de vraag hoeveel mensen vrijgezel zijn in elke regio, maar wel op de vraag hoeveel mensen wonen alleen in elke regio? Dit geeft een goede indicatie waar verhoudingsgewijs dan de meeste singles wonen in Nederland.

Waar vind je single vrouwen en waar vind je single mannen het meest?

Na de overzichtelijke heatmaps over de single huishoudens, kunnen we natuurlijk niet achterblijven met handige SinglesHotspot heatmaps waarop te zien is waar de meeste single vrouwen en single mannen dan uithangen!

Single mannen opgelet! Hier zijn de meeste single vrouwen in Nederland te vinden…

Single vrouwen opgelet! Hier zijn de meeste single mannen in Nederland te vinden…

Waar komen veel singles samen?

Waar vind ik singles in mijn omgeving? Vraag jij je dit ook weleens af? Kijk dan even op SiGNLE en schrijf je alvast in voor de app!

Bron: CBS https://opendata.cbs.nl/statline/#/CBS/nl/dataset/71488ned/table?fromstatweb

Go to SiGNLE

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: