Dating tips Eerste date Entertainment

Hoe kom je zo snel mogelijk van een SHIT date af?

Go to SiGNLE

Lekker is dat. Al de hele dag sla je de plank mis in alle sociale interacties omdat je stiknerveus bent over die spannende Tinder date van vanavond. Je struikelt van de ene in de andere kolderieke situatie omdat je totaal afwezig bent in het hier en nu. Want vanavond is DE avond. Vanavond gaat het allemaal gebeuren.

Totdat HET moment daar is, en blijkt dat de realiteit het bij lange na niet haalt bij de in de loop der dag opgebouwde hoge verwachtingen van je eerste date. Al snel sta je weer met beide benen op de grond. Je hebt namelijk te maken met een gigantische lulhannes of een enorme doos. Allemaal behoorlijk naatje natuurlijk.

Maar niet getreurd. Want hier volgen wat (paarden)middelen om zo snel mogelijk van die shit date af te komen. Dus laat het schieten met een kanon op een mug nu maar beginnen:

  • Word gewoon heel snel dronken, of doe alsof

Is het echt totaal niet uit te houden. Gewoon een paar drankjes achterover slaan. Er kunnen twee dingen gebeuren. Ze worden jou zat, of jij wordt zat. In het laatste geval boeit het allemaal toch niet zo meer, en vermaak je je alsnog. In het eerste geval? Prima, hoef jij die pleister niet hardhandig van de wond te rukken en zal de date voor je beeïndigd worden.

  • Vertel de waarheid

“Sorry lulhannes, dit wordt hem niet”. Of: “Sorry doos, ik heb betere dingen te doen”. Jaja, het komt misschien ietwat bot over. Maar je eerlijkheid is ook wat waard. En daarnaast, je hebt gigantische voor lulhannes en enorme voor doos tenminste nog weggelaten! En ook geef je niet eens een waardeoordeel over hoe de date tot dan toe gegaan is. Je geeft alleen aan dat er verder geen muziek meer inzit, toch!? En tja, een lulhannes of doos? Dat IS diegene toch ook echt.

  • Vertel over een nare eigenschap van jezelf

Heel effectief. Althans, als je ‘m goed doorvoert. Vertel over een hele vervelende eigenschap van jezelf. Vervolgens laat je die eigenschap ook gelijk meerdere keren terugkomen in het gesprek. Moet je opletten hoe snel het afspraakje tot een einde komt! Geef bijvoorbeeld aan dat je nooit iemand laat uitpraten, en kap daarmee elke vraag of opmerking af die je date maakt, nog voordat je zelfs begrijpt wat diegene ermee bedoelt. Maak het steeds bonter en onderbreek steeds sneller. Je zal zien dat dit uiteindelijk nog vermakelijk is ook.

  • Vunzige details

Smerige details in je anecdotes werken als een tierelier. Helemaal als die ranzige details over jezelf gaan, haha. Hoe je iedereen doet flauwvallen van de stank van je voeten in de kleedkamer, je wekelijkse kotspartijtje na je heftige stapavondje, dat je jeuk hebt in je liesstreek en gelijktijdig met je hand begint te schurken onder de tafel. Verzin het maar. Je kan het natuurlijk zo bont maken als je zelf wilt.

  • Dat zei m’n ex ook altijd

Kun je het echt geen seconde langer meer aan? Dan moet je gewoon bij ieder onderwerp je ex erbij slepen. “Dat zei m’n ex ook altijd, dat kon m’n ex ook zo goed” etc. Mocht dat nog niet genoeg zijn dat zeg je als klap op de vuurpijl nog dat je ex nog erg in je hoofd zit. Maar goed, die boodschap was misschien al duidelijk.

Zoals gezegd kun je je afvragen of het middel erger is dan de kwaal, maar dat ligt natuurlijk ook een beetje aan de griezel die tegenover je zit. Hoe groter de kw(a)al, hoe zwaarder de middelen!

Succes met het afschudden van die enorm foute date. En onthoud: Het doel heiligt (in sommige gevallen) zeker de middelen!

Go to SiGNLE

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: