LIFESTYLE SiGNLE app

Alleen in de stad? SiGNLE wijst je de weg

Heeft je date je onverwachts laten zitten? Wil niemand wat leuks gaan doen vanavond? Of ben je wel vaker alleen in de stad en weet je dan niet waar je heen moet? Laat de SiGNLE app je dan een handje helpen en vind binnen een handomdraai leuke ‘hotspots’ voor singles.

Een app waarin je kunt zien waar singles zijn

In de app kun je direct zien waar op dat moment meerdere singles op eenzelfde uitgaanslocatie zijn in jouw omgeving. Hierdoor weet je direct waar het gezellig is, waar je sneller aanspraak hebt, en (niet onbelangrijk) waar de kans een stuk groter is om een leuk iemand tegen te komen die nog ‘available’ is ook!

Kies je eigen hotspot

Kies simpelweg de spot die je wel aanstaat en lees in de app of er genoeg singles zijn van jouw leeftijd. Zijn er genoeg vrijgezellen van jouw leeftijd te vinden? Dan wijst de SiGNLE app je de weg hiernaartoe!

Ouderwets de hort op om mensen te ontmoeten

Geen gedoe meer met wazige en leugenachtige datingprofielen, nep- en naaktfoto’s en eeuwig chatten zonder resultaat. Gewoon weer ouderwets de hort op om leuke nieuwe mensen te leren kennen!

Meer weten?

Wil je meer weten over deze handige tool voor als je eens alleen in de stad bent? Kijk dan even op de website van SiGNLE en schrijf je in om op de hoogte te blijven van de app release.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: