Dating Dating tips Entertainment

IJzersterke strategie om je online datingprofiel te verzieken (satire)

Go to SiGNLE

Brits dating-expert en coach James Preece heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar wat singles (en hoogst waarschijnlijk ook genoeg niet-singles) wel en juist niet op een online dating profiel willen zien. Zowel de do’s and don’ts met betrekking tot omschrijvingen als bij dating profielfoto’s worden hierbij meegenomen.

SinglesHotspot zou SinglesHotspot niet zijn als we dit toch al smeuïge onderzoek niet van een zelfgemaakt pittig sausje hebben voorzien. Vandaar hier een lijstje met dingen die je absoluut moet doen zodat werkelijk geen hond op je online dating profiel reageert…

  • Je profiel helemaal volkleunen met emoticons

Wil je echt ie-de-reen irriteren die even op je dating profiel komt gluren? Rag dan gewoon je hele omschrijving vol met nikszeggende emoticons. Die kleurrijke eenhoorn, die is zo mooi. Die MOET erop. Enne, deze zin meen ik natuurlijk niet, hè! Knipoog, knipoog, tongetje eruit! Minstens 50 emoticons is wel een beetje het minimale aantal trouwens om iedereen zo snel mogelijk weg te jagen, dus doe je best! Niet te zuinig met al die ronde gele rakkers.

  • Hilarische foto’s met vervormende Snapchat filters

Aansluitend op het vorige waterdichte advies over al die hilarische en schattige beeltenissen op je datingprofiel de volgende raad om potentiële date kandidaten in recordtempo te verjagen. Hamsters, konijnen, honden en uiteraard die kattenkoppen niet vergeten als lollige uitdossing rond je toch al niet zo goed zichtbare gezicht op je meest prominente profielfoto.

  • De rara wie ben ik groepsfoto’s

Zorg er voor dat onder je Snapchat filter foto altijd een paar grote groepsfoto’s staan zodat men flink moet zoeken naar wie je bent en waar je staat. Dat vinden anderen echt altijd reuzespannend!

  • Blijf altijd zakelijk en neem jezelf doodserieus

Geef vooral een korte en neutrale omschrijving van jezelf. Toon vooral hoe goed je bent in alles. Dit gedeelte mag wat langer trouwens. Zakelijke verworvenheden, gewonnen prijzen en overdreven succesanekdotes doen het vooral goed. Laat verder nooit het achterste van je tong zien. Vertel niet wat je leuk vindt en wat je zoal bezighoudt.

  • Vunzige opmerkingen en grove grappen

Met vunzige opmerkingen en grove grappen zit je altijd gebeiteld. Schunnige oneliners en contextloze seksistische grollen zijn het smeermiddel, of moeten we zeggen het glijmiddel, om verder contact soepeltjes door de vingers te laten glippen.

  • Fitness selfies met liefst een peuk in je mond

Als je dan toch wat minder zakelijk wilt overkomen, en wat meer van jezelf wilt laten zien. Plant dan een fitness selfie van jezelf op je profiel, liefst eentje met gebalde biceps en een peuk in je giechel. Succes gegarandeerd!

Wil je nou echt zeker weten dat je iedereen binnen een zucht wegjaagt van je online datingprofiel? Ben je op zoek naar een werkelijk ijzersterke strategie om je online datingprofiel te verzieken? Combineer dan bovenstaande aanbevelingen voor een maximaal afschrikwekkend effect.

Ben je de standaard dating apps en al die bijkomende online dating strategieën waar belachelijk veel tijd in gaat zitten een beetje beu? Kijk dan eens op de website van SiGNLE. Dit is dan vast een goed alternatief voor je.

Go to SiGNLE

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: