Dating tips Entertainment LIFESTYLE

Dating apps als Tinder; liever een dickpic of een fallusfoto?

Go to SiGNLE

Rare vraag toch, die titel? Wel netjes dat de vraag eerst gesteld wordt! Menig vrouw die zich in deze tijd bedient van dating apps zoals Tinder krijgt ongevraagd foto’s toegestuurd van saluerende en grundlich opgepoetste Duitse helmen namelijk.

Mannen komen van Mars en vrouwen komen van Venus

En tuurlijk, mannen komen van Mars en vrouwen komen van Venus. Communicatieproblemen tussen mannen en vrouwen zijn van alle tijden, dus ook op je favoriete dating app. Maar, laten we wel wezen. Vaak kun je uit de manier waarop app-gesprekken zich ontwikkelen heus afleiden welke kant het opgaat met een gesprek, toch?

Dating apps waar vrouwen eerst getrakteerd worden op een verrassing

Toch komen de stijve plassers vaak al voordat de ontvangende partij nattigheid voelt, het beeldscherm in gepenetreerd! Op een zwoel gesprek volgt al snel een gezwollen roede. Mannen komen van Mars en vrouwen komen van Venus. Maar voor de duidelijkheid; vrouwen zijn inmiddels wel wars van de digitale beeltenis van de willekeurige man zijn penis.

Welke dating apps zijn er voor de ‘moderne man’?

Behalve Francesca Harris. Francesca kan geen genoeg krijgen van expliciete piemel plaatjes. Ze heeft ze namelijk veel en KEIhard nodig voor haar kunstproject ‘De Moderne Man’. En je raadt het natuurlijk al, aan animo geen gebrek. In alle soorten en maten heeft ze exemplaren toegestuurd gekregen via Tinder, de dating app bij uitstek voor de ‘moderne man’.

De moderne mannen stonden werkelijk in de rij om hun trots in de vorm van een digitale kiek van hun knots op te sturen. Er zat zelfs een enthousiasteling bij die de moeite heeft genomen om maar liefst 25 foto’s te doneren voor het grensverleggende werk! Dit moet dan wel een mega-moderne man zijn, nietwaar? Focking primitief is blijkbaar het nieuwe modern…

Maar goed, fijn dat er nu in ieder geval een geschikte uitlaatklep beschikbaar is voor ‘de moderne man’ die zijn jongeheer graag onaangekondigd bekendmaakt bij het vrouwelijk publiek dat zich op de huidige dating platforms roert. Kunnen die nu mooi met rust gelaten worden. Tenzij ze er EXPLICIET om vragen uiteraard..

Heb jij wel genoeg van al die vunzige rakkers met smerige foto’s op je dating app? Kijk dan even op SiGNLE. Geen gedoe met foto’s en gewoon weer ouderwets leuke mensen ontmoeten tijdens het uitgaan, die vaak (niet geheel toevallig) nog single zijn ook!

Go to SiGNLE

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: