Entertainment LIFESTYLE Reizen

Alleen op reis voor een actieve zon zee strand feest vakantie?

Go to SiGNLE

Ken je dat? Heb je eindelijk de knoop voor jezelf doorgehakt om er lekker even alleen tussenuit te gaan, kan je niet kiezen wat je wilt gaan doen…

Energie zat! Het liefst doe je alles tegelijk en kom je zoveel mogelijk mensen tegen terwijl je dat aan het doen bent! Daarom hier het laatste deel van deze blogserie van waar alleen op vakantie tips met een nuttige selectie van veelzijdige vakanties waar je zeker ook actief kunt genieten van een typische zon zee strand cocktail vakantie!

Zon zee strand Spanje

Of je nou vaker, of voor het eerst alleen op vakantie gaat. Als je het hebt over een zon zee strand vakantie, dan kom je toch al snel in Spanje uit. Buiten de veelzijdigheid van het land zelf, is de korte vlucht ook ideaal uiteraard.

  • Mallorca

Mallorca is natuurlijk een vakantie-eiland bij uitstek om heerlijk te genieten van de zon, de zee en het strand. Daarnaast kan er ook prima gefeest worden op dit eiland. Feesten in Magaluf of in El Arenal, op het strand liggen van Alcudia of Playa de Muro, cultuur opsnuiven in Palma de Mallorca of lange wandelingen maken in de natuur. Op Mallorca kan het allemaal. Doe je het liever niet alleen? Er zijn ook groepsreizen speciaal voor singles naar het eiland!

En Mallorca is daarnaast ook een heus wielerparadijs. Je kunt hier namelijk fantastisch fietsen. Steile beklimmingen, schilderachtige dorpjes en glooiende kustwegen. Alle ingrediënten om heerlijk te fietsen. En een goede racefiets is hier zo gehuurd!

Cultuur opsnuiven in Palma de Mallorca

  • Ibiza

We blijven nog even op de Balearen! Zoals we allemaal wel weten kun je in Ibiza beestachtig goed uitgaan. Dit is in de vorige blog over alleen op vakantie uitgaan al besproken. Ook werd daar al aangestipt dat het veel meer is dan een feesteiland. Ibiza is namelijk waanzinnig veelzijdig.

Cultuur vind je in het oude stadsgedeelte, Eivissa. Of in de typisch Spaanse dorpjes zoals Santa Eulalia waar je het authentieke Ibiza perfect kunt beleven en vooral ook proeven bij een van de vele tapasbarretjes, die (ideaal) ook nog eens allemaal in dezelfde straat zitten!

Prachtige natuur vind je ook overal, maar vooral in het noorden en in het zuidwesten van Ibiza. Hier kun je genieten van de rust en de relaxte sfeer. Cala Xaracca is een heerlijk laidback en mooi strand bijvoorbeeld. Wil je genieten van prachtige uitzichten dan is Es Vedrà in het zuidwesten van het eiland een echte aanrader.

Verder kun je ook prima je ei kwijt als je wat actiefs wilt ondernemen op het eiland. Fietsen, mountainbiken, waterskieën, paardrijden en zeilen. You name it!

Adembenemend uitzicht Es Vedrà op Ibiza

  • Zeilvakantie in Griekenland

En nu zeilen dan toch genoemd is. Last, but not least: Een heerlijke singles zeilvakantie in de Saronische Golf in Griekenland. Zwemmen, zeilen en tegelijk ook nog eens heel veel leuke singles ontmoeten op het azuurblauwe water in een heerlijk zonnetje.

En het mooie is dat je als beloning na een actieve dag met veel beweging ook voldaan kan aanschuiven bij een van de gezellige strandborrels. Niet gek, toch? Sporten en op z’n tijd ook wat ontspanning!

Ideale mix van rust, beweging en gezelligheid met een singles zeilvakantie

Alleen op reis in Europa tips en tricks

Ben je op zoek naar meer tips over hoe je het beste alleen op vakantie kunt gaan, of over ideale plekken om alleen op vakantie in Europa te gaan? Lees dan vooral verder in onze alleen op vakantie blogserie. Veel plezier en fijne vakantie alvast!

Ps. Kijk ook eens op de website van SiGNLE. De uitgaansapp voor singles waarmee je op spontane wijze andere vrijgezellen kunt ontmoeten.

Go to SiGNLE

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: