Entertainment LIFESTYLE Reizen

Alleen op reis tips voor een sportieve vakantie

Go to SiGNLE

Wil je er even alleen tussenuit om wat stoom af te blazen? Krijg je niemand met je mee op vakantie, maar ben je vastberaden om te gaan? Betekent ontladen bij jou niet zozeer nachtenlang doorhalen met uitgaan, maar juist tot het naadje gaan met sporten? Dan hier speciaal voor jou wat alleen op reis bestemmingen voor een sportieve vakantie op een rijtje.

Alleen op reis tips in Europa sportieve vakantie

Om het ook nu weer overzichtelijk te houden is gekozen voor bestemmingen binnen Europa. Naast verschillende bestemmingen en een gevarieerd sportief aanbod is ook gekeken naar vakanties in zowel groepssamenstelling als individueel, dit uiteraard afhankelijk van je persoonlijke behoefte.

Waar alleen op vakantie gaan om opgeladen en topfit thuis te komen?

  • Belgische Ardennen

Ideaal aan de Belgische Ardennen is natuurlijk dat het dichtbij huis is, maar tegelijk wel echt als vakantie aanvoelt. Nog mooier aan de Ardennen is dat het een groot gevarieerd aanbod heeft aan sportieve activiteiten. Je kunt er goed wandelen, racefietsen, mountainbiken en raften bijvoorbeeld. Ook zijn dit sporten bij uitstek die je alleen kunt doen als je juist behoefte hebt aan wat rust.

Als je juist liever nieuwe mensen wilt ontmoeten en liever in groepsverband sportieve activiteiten wilt doen, dan kan dit hier ook prima. Samen met anderen survivallen bijvoorbeeld. Vlotten bouwen, klimmen en klauteren en aan het einde samen koken en napraten bij een zelfgemaakt houtvuur. Hoe leuk klinkt dit!? Met een georganiseerde singlesreis kan het allemaal. Kortom, in de Ardennen kun je alle kanten op, en je zit er zo!

Uitdagende mountainbike trail in Belgische Ardennen

  • (Zomers) skieën in Zell am See in de Oostenrijkse Alpen

Kriebelt het zelfs in de zomer om met een rotgang van de berg af te zoeven met je snowboard of op je ski’s? Houd je tegelijk ook wel van een stevige wandeling en van zwemmen? In de Oostenrijkse Alpen kan het allemaal. In Sell am See kun je (meestal) ook in de zomer skiën op de Kitzsteinhorn. In het dal kun je heerlijk zwemmen in het bergmeer Zellersee dat in de zomer warm genoeg is.

Gevarieerder kan bijna niet, en aan je portie beweging kom je hier zeker. Wil je liever in de winter naar Zell am see? Dat kan natuurlijk ook. Al zou ik het zwemmen in de Zellersee dan achterwege laten! Grote voordeel van een wintersportreis naar Zell am See is dat je ook kunt kiezen voor een single reis. Zo kun je samen met andere single reisgenoten genieten van alles wat de Oostenrijkse Alpen te bieden heeft.

Je sporen verdienen in Zell am See

  • Kitesurfvakantie Egypte

En last, but not least: Een heerlijke singles kitesurfvakantie in Egypte. Kitesurfen, zwemmen en tegelijk ook nog eens heel veel leuke singles ontmoeten in een heerlijk zonnetje! Bewegen doe je genoeg, en je hebt ook genoeg tijd om heerlijk te relaxen en te genieten van de mooie omgeving.

Na een actieve dag met veel beweging voldaan aanschuiven met je strandbedje bij de andere singles om alle belevenissen te bespreken. Van heftige blunders tot wereldacties, iedereen heeft wel z’n verhaal. Niet gek, toch? Sporten, ontspanning en vooral heel veel lol!

Wind in de zeilen en rammen maar

Tips voor alleen reizen in Europa voor een gevarieerde vakantie

Ben je nou op zoek naar een vakantie waar zelfs nog meer variatie zit? Waar alleen op reis dat je zowel van je rust kunt genieten als stevig uit de bocht kunt vliegen tijdens het stappen? Waar je genoeg sportieve activiteiten kunt doen en daar op het eind van de dag voldaan op terug kunt kijken met een borrel in een gezellige bar? Volgende week de ideale vakantiebestemmingen met een mooie mix van rust, ruig en racen!

Go to SiGNLE

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: