LIFESTYLE SiGNLE app Single events

Waar alleen uitgaan als niemand met je mee kan?

Go to SiGNLE

Het is weer vrijdagavond. Na een lange dag werk plof je op de bank, even bijkomen. Toch kom je maar niet tot rust. Het is potverdikkeme weekend, ik moet toch in ieder geval IETS doen!? Je appt en belt een rondje. Maar WEER niemand die wat leuks wil gaan doen met je. En tsja, alleen uitgaan…

Alleen iets leuks doen

Herken je dit? Dat je in het weekend graag nog even wat wilt gaan doen, maar dat iedereen om je heen al bezet is? En dat de stap om alleen wat te gaan doen ook nèt te groot is? Je neemt je dan ook resoluut voor: “Ik ga sowieso wat doen deze keer! Of er nou iemand meegaat of niet”.

En ja hoor, puntje bij paaltje laat je het er toch weer bij zitten. Want waar moet je in godsnaam heen dan? Om aan het einde van het weekend weer spijt te hebben. Spijt dat je zooo weinig gedaan hebt. Spijt dat je het hele weekend niks leuks hebt meegemaakt en geen leuke mensen bent tegengekomen.

Wat alleen stappen lastig maakt

Het lastige van alleen uitgaan is natuurlijk ook dat je altijd heel erg afhankelijk bent van de mensen om je heen. Leuk hoor, als je in die kroeg gaat staan waar het lekker druk is.  Maar het wordt al gauw een stuk suffer als iedereen om je heen in een vast groepje staat. Sta je dan, in je uppie! Stoer idee was het natuurlijk wel, om gewoon alleen te gaan kijken wat er te beleven valt in de stad. En helemaal cool dat je ook de daad bij het voorgenomen woord hebt gevoegd!

Handige tool voor mensen die alleen uitgaan

Het is alleen minder leuk als je lastig ‘merged’ in de menigte. En om DIT nu juist makkelijker te maken hebben we een leuke tool voor je, een applicatie om precies te zijn. Wat nou als je ergens binnenstapt waar je op voorhand weet dat er meer mensen zijn die alleen op pad zijn? Waar de kans op aanspraak in deze gelegenheid een stuk groter is, omdat je niet de enige bent in deze situatie. Hoe relaxed zou dat zijn?

Dat je via de app precies kunt zien waar in jouw omgeving meerdere mensen uithangen die alleen op stap zijn. Dat je op eenzelfde plek kunt samenkomen met elkaar. Of makkelijker nog, dat je simpel kunt aansluiten op een al bestaande live spot met singles.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze handige tool voor als je eens alleen de stad in wilt? Kijk dan even op de website van SiGNLE en schrijf je in om op de hoogte te blijven van de app release.

Go to SiGNLE

2 reacties

    1. Hoi Esther! Ben je al ingeschreven? Er komt binnenkort een update aan heb ik begrepen. De app is nog niet uit, dat weet ik wel. Als je je via de SiGNLE site hebt ingeschreven, krijg je dus snel een e-mail over de voortgang! Groetjes, Ted.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: