Entertainment LIFESTYLE Reizen

Waar alleen op vakantie als je van uitgaan houdt?

Go to SiGNLE

Ligt iedereen om je heen stevig aan de ketting? Wil je er per se even tussenuit om even helemaal los te gaan, maar krijg je niemand mee op vakantie? Hier tips voor alleen op vakantie als je iedere dag de hort op wilt en pas wilt gaan slapen als je alle sterren hebt gezien!

Algemene tips voor alleen op vakantie met veel uitgaan

Alvorens hier drie topbestemmingen volgen waar je alleen even vol gas kunt geven in het plaatselijke uitgaansleven eerst nog even twee algemene tips voor als je solo op vakantie gaat en ‘mad-veel’ veel wilt gaan stappen.

  • Zorg er in ieder geval voor dat je in een omgeving terecht komt waar de communicatie niet voor problemen zorgt. Ga niet naar een plek waar geen Engels en/of Nederlands wordt gesproken. Je komt geheid in een isolement terecht als iedereen om je heen elkaar verstaat, maar jij moeilijk tot niet kunt meepraten.
  • Ga niet buiten het seizoen om. Locals vormen vaak al een vaste kliek waar je lastig tussen komt. Daarnaast zijn er vaak gewoon minder mensen om mee in contact te komen.

Alleen op vakantie bestemmingen binnen Europa om de bloemetjes stevig buiten te zetten

  • Ibiza, Spanje

Ibiza, huh logisch! Natuurlijk staat Ibiza hier gelijk genoemd. Het uitgaanseiland bij uitstek, al is het eiland veel veelzijdiger dan dit. Maar dat je hier goed alleen stappen kunt is ook geen mythe. De feestjes daarentegen zijn hier dan weer wel van mythische proporties! Het mooiste van het eiland is dat iedereen hier ontzettend toegankelijk is. Contact maken is hier echt makkelijker dan ergens anders. Soms komt dit door wat hulpmiddeltjes her en der, maar goed. Daar gaat het nu even niet om. Het episch centrum van het uitgaansleven vind je in San Antonio, Playa d’en Bossa en Ibiza stad. Je vindt hier genoeg singles, of mensen die alleen uitgaan. Al is het maar omdat de rest van de groep nog op apegapen ligt van de vorige avond!

Poolparty in Ushuaia Ibiza

  • Pag, Kroatië

Ibiza kennen we allemaal. Maar niet alleen in Ibiza is het te doen als je als vrijgezel op zoek bent naar een bruisend nachtleven en zomerse beachparty’s. In Pag heb je zelfs een heus non-stop party beach, Zrce Beach genaamd. Hier vind je naast feestjes trouwens ook genoeg ander vertier , zoals jetskieën en bungeejumpen. Is dit nog niet genoeg voor je? Wil je nog meer stoom afblazen? Dan kun je ook naar een van de vele nachtclubs zoals de Big Yellow House bar of Noa. Omdat hier mensen en ook zeker veel singles uit heel Europa naartoe komen, is communiceren geen enkel probleem. Bijna iedereen spreekt wel een woordje Engels.

Noa Beachclub party time in Croatia

  • Thessaloniki, Griekenland

Overdag kun je je hier alleen prima vermaken. Je kunt ruïnes, kerken en andere oude gebouwen bezoeken. Ook kun je hier mooie stranden bezoeken of allerlei marktjes afstruinen. Maar ja, het is nu natuurlijk vooral om het stappen te doen! Nou, dan kun je hier ook je hart ophalen! Het nachtleven is hier namelijk beregezellig. Het uitgaansleven speelt zich vooral af rond Mylos, rond de universiteit en bij de haven. Er is een mooie mix aan kleinere cafeetjes en uit de kluiten gewassen disco’s en clubs! Je kunt dus ook ’s avonds alle kanten op. Aanraders om naartoe te gaan zijn J’adore Supreme Club en La Rosa Negra.

leuke barretjes in Thessaloniki by night

Alleen op reis tips voor een sportieve vakantie

Wil je liever op een gezonde manier je ei kwijt als je alleen op vakantie gaat? Ben je op zoek naar een sportieve vakantie waarbij je ook nog eens veel singles ontmoeten kunt? Lees dan verder in de blog Alleen op reis tips voor een sportieve vakantie.

Go to SiGNLE

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: