Dating Dating tips Entertainment

De perfecte Tinder foto tips voor mannen (satire)

Go to SiGNLE

Neurowetenschappers hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar het succes van je Tinderprofiel. Succes dat grotendeels gebaseerd is op de foto’s die je plaatst op je datingprofiel. Leuk allemaal hoor, maar volgens mij werken de volgende tips veel beter…

  • De blote gebronsde bovenlichaam in bodybuild houding foto

Uiteraard eenzaam bovenaan staat een foto waarin je als man halfnaakt in een bodybuild pose staat. Liefst nog met een verleidelijke knipoog in de camera, of met een liefkozend kusje op je eigen biceps. Gewoon verdomd sexy!

  • De mysterieuze wie zit er achter die donkere bril en hippe sjaal prent

Altijd een goede zet. Helemaal als je een tipje van de sluier weet op te lichten over wie er achter de bril verscholen gaat door er nog even heel stiekem overheen te gluren terwijl je hem met één hand nonchalant een stukje naar beneden houdt. Succes gegarandeerd!

  • De kijk mij eens lief voor mijn huisdier zijn momentopname

Met deze zit je gebeiteld bij de vrouwtjes! Lekker zoet je langharige Maine Coone (uiteraard volledig gesoigneerd en met een stijlvolle coiffure) knuffelend op schoot met gekruiste benen, terwijl je met hondstrouwe puppyogen in de camera kijkt.

  • Een het-was-weer-een-gezellig-avondje sfeerportret

Een haarscherp portret waarbij je strontlazarus met halfdichte ogen je vrienden omhelzend staat te lallen op de Hermes House Band. Of een spectaculair getimede foto waarbij je net met je bezweette bolus luidkeels een nieuw liedje inzet met je armen wijd in de lucht en met zweetplekken onder je oksels ter grootte van het Gardameer. Zien ze in ieder geval dat je een hele gezellige kerel bent, super toch!?

  • De ik-ben-ook-maar-een-mens quasi onverwachts genomen kiek

Een foto die het hele verhaal vertelt over jou. Over die gewone jou, die jou in zijn dagelijkse omgeving. Een zogenaamd onverwachts geschoten kiekje, terwijl je iets doet je iedere dag doet. Je staat toevallig net in je geperfectioneerde ‘Maansikkel’ yoga-houding aan dat wijds uitgestrekte meer waar de opkomende zon net boven de waterspiegel verschijnt. Maar ja, dat is wie je bent. Voor jou is dit het toppunt van normaal. Classic! En uiteraard steengoed, vooral door de spontaniteit die er vanaf spat werkelijk! Hier zwicht echt ie-der-een voor…

Dit waren zomaar even gratis en voor niets wat goede Tinder foto tips. Mocht je je nou toch niet zo zeker voelen over een van deze opties: Je kan ook altijd wat foto’s van een knappere gozer dan jijzelf voor meer aandacht op je datingprofiel slingeren. Je bent hierin heus niet de eerste, en ook zeker niet de laatste!

Ben je de standaard dating apps een beetje beu? Klik dan hieronder. Dit is dan vast een goed alternatief voor je.

Go to SiGNLE

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: