Entertainment LIFESTYLE

Singles en drugsgebruik in het uitgaansleven

Go to SiGNLE

Teken jij netjes binnen de lijntjes als je op de versiertoer gaat, of heeft rechtlijnig voor jou een hele andere betekenis?

Wel of niet nuchter flirten tijdens uitgaan?

Dat we hier te lande nogal eens een graai uit de chemische snoeppot doen, op het toilet aan een huissleutel ruiken, aan een ballonnetje hangen of een moderne vredespijp opsteken is voor niemand een grote verrassing. En alcohol is nog steeds een vanzelfsprekendheid tijdens het uitgaan. Al zijn de 0,0 biertjes wel in opkomst.

Flirt je tijdens het uitgaan gewoon op een spaatje rood of een colaatje? Is een klein alcoholisch versnaperingetje wel het minimale middel om de voetjes van de vloer te krijgen en om het flirten met mannen een beetje in beweging te krijgen? Of heb jij meerdere paardenmiddelen nodig om je losjes over de dansvloer te bewegen om het vrouwen versieren aan te durven?

Drugs om op vrouwen afstappen makkelijker te maken tijdens uitgaan

Uit onderzoek van de NDM (Nationale Drugsmonitor) blijkt dat het gebruik van XTC onder jongeren toeneemt en dat de sterkte van de pillen ook blijft stijgen. Het is dan ook nog steeds uitgaansdrug nummer 1. Cocaïne wordt ook nog steeds veel gebruikt tijdens het uitgaan en lijkt ondanks de ‘krasjes’ die het kan toebrengen aan je gezondheid toch wel genormaliseerd. Helpen deze middelen de drempel te verlagen om op iemand afstappen minder eng te vinden?

Uitglijden over de lachgaspatronen

Zelf glijd ik ’s ochtends steeds vaker uit over lege lachgaspatronen die hoogst vermoedelijk in de nachtelijke uurtjes zijn gebruikt om slagroom mee te spuiten voor op een onontbeerlijk stukje appeltaart om de nacht mee door te komen. Want zeg nou zelf, zonder ‘sugar rush’ trek je het natuurlijk nooit tot een uurtje of zes..

Wat kom je als nachtbrakende single allemaal tegen tijdens het uitgaan?

Nou zijn dit de voor mij bekende middeltjes. Tegenwoordig schijnen er veel meer exotische bescheidenheidsremmers in het uitgaanscircuit te circuleren. Het bestaan en de meerwaarde hiervan tijdens het uitgaan is voor mij wat meer in nevelen gehuld. En dat terwijl ik rook noch blow.

Wat zien jullie zoal voorbij komen op een avondje? Mis ik nog veel, of zijn dit wel een beetje de genotsmiddeltjes van dit moment? En misschien nog wel interessanter. Storen jullie je aan gebruikers van het ene dan wel het andere middel, of moet het kunnen op zijn tijd? Wat kan nog net, en wat gaat echt te ver?

Welke genotsmiddelen kunnen nog door de beugel tijdens het uitgaan?

View Results

Laden ... Laden ...

Go to SiGNLE

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: