SiGNLE app

De nieuwe site van de singles uitgaansapp SiGNLE staat online!

SiGNLE. Altijd met de beste route om singles te ontmoeten. Check it out. En schrijf je alvast in om op de hoogte te blijven van de app release!

Om files te ontlopen download je Waze. Om buien te ontwijken pak je Buienradar erbij. Het is onwaarschijnlijk, maar wat als je juist graag in de file staat? Of juist in de regen op de fiets wilt stappen om boodschapjes te doen? Geen verschil, dan gebruik je dezelfde apps. 

Zo denken wij dus ook. We draaien de boel gewoon om! Waar komen singles minder graag? Op plekken waar geen andere singles zijn. Maar belangrijker, waar gaan singles wel graag heen? Naar plekken waar wèl veel andere singles komen natuurlijk! 

Dan ontwikkelen we toch een filemelding app voor singles!? En dan kan je zelf bepalen of je liever niet, of juist wel in die file wilt staan… 

Waar veel auto’s rijden is de kans op een ongeluk groter. Waar veel singles bij elkaar komen is de kans op geluk juist veel groter!

Ben je wel benieuwd geworden naar de app? Kijk dan op verder op SiGNLE en schrijf je alvast in om op de hoogte te blijven van de release in jouw regio.


Go to SiGNLE

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: