Entertainment LIFESTYLE

Kersverse single Huib (53) onlangs na 35 jaar gescheiden doet voor het eerst eigen boodschappen (satire)

Het is natuurlijk even wennen het leven van een
vrijgezel, maar zoals je ziet zal het allemaal wel goedkomen met Huib!

Alleen verder door het leven

Huib was bereid ons even kort te woord te staan in de supermarkt, waar wij hem toevallig tegen het lijf liepen. Na 35 jaar besloot zijn vrouw er de brui aan te geven. Ze vertelde Huib naar zijn zeggen koeltjes alleen verder door het leven te willen gaan. Huib zag het uiteraard totaal niet aankomen.

Het feit dat zijn vrouw al tijden niks meer zei tegen ‘m deed geen belletje rinkelen. “Tuurlijk, ik merkte wel dat ze wat minder zei de laatste jaren, maar ik vond het eigenlijk wel lekker rustig zo. Op die ruzies na dan. Dan kon het er wel even heftig aan toe gaan, bedenk ik me nu. En dat ik geen werk meer had en hele dagen op de bank lag. Misschien had ze daar na drie jaar ook wat moeite mee, ik weet het niet”.

Duidelijke signalen voor een scheiding

Duidelijke signalen voor een scheiding waren er dus niet. Hoe dan ook, Huib zal het vanaf nu in zijn eentje moeten rooien. Gelukkig troffen wij hem op een moment waarop wel duidelijk werd dat het met het single leven van Huib allemaal wel goed zal komen. Boodschappen zeggen namelijk veel over iemand. Huib neemt het er van, dat klopt. Maar hij denkt ook duidelijk goed aan zijn gezondheid!!!

Go to SiGNLE

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: