Fitness LIFESTYLE

Singles in Rotterdam ontmoeten tijdens de City Walk Singles Edition van Around010

Go to SiGNLE

De kans om op één dag twee liefdes van je leven te ontmoeten. Die mogelijkheid kun je toch niet voorbij laten schieten!?

Verliefd op Rotterdam
Dat je verliefd wordt op Rotterdam is ongeveer een zekerheidje. Tijdens de city walk zul je alle local hotspots van Rotterdam aandoen. En dit zijn er veel! Omdat je door echte ras-Rotterdammers rondgeleid wordt, zal je naast de standaard bezienswaardigheden ook de verborgen juweeltjes van de stad leren kennen. Rotterdam wordt getoond door de ogen van de Rotterdammers zelf.

Nieuwe mensen leren kennen in Rotterdam
En als je hart dan eenmaal open gaat staan voor de stad, wie weet wat er dan nog allemaal op het gebied van de liefde kan gaan gebeuren. Geen ongemakkelijke Tinder dates of geforceerde één op één gesprekjes met een eerste date die je online hebt leren kennen. Gewoon nieuwe mensen leren kennen op de meest gerse plekken van Rotterdam, ideaal toch? Al wandelend leer je elkaar vanzelf kennen!

Uiteraard wordt er ook gezorgd voor een hapje en een drankje onderweg. En ter afsluiting, om de stad en elkaars gezelschap te vieren, is er een nog een heerlijk diner in een sfeervolle ambiance.

Aanmelden
Alle ingrediënten aanwezig dus om er een leuke en vooral liefdevolle dag van te maken! De City Walk Singles Edition vindt plaats op 26 mei en is voor zowel locals als non-locals. Je kunt je voor 20 mei aanmelden via info@around010.nl. De geheel verzorgde dag met tour, drankjes, hapjes, diner en spel om elkaar beter te leren kennen kost €59,- per persoon.

Voor meer informatie
kun je altijd even kijken op www.around010.nl/nieuws.

 

Go to SiGNLE

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: