Entertainment

Dick gaat vol de strijd aan met losvliegende dildo’s (satire)

In alle soorten en maten komt hij dildo’s tegen op straat. Wat hem betreft moet het dan ook echt afgelopen zijn met deze vorm van zwerfafval, of zwafval zoals het inmiddels al genoemd wordt onder de milieuactivisten.

Geen zwerfafval is meer veilig voor zijn grijper. Hij heeft zijn gereedschap zelfs speciaal aan laten passen aan het nieuwe veel opduikende zwerfafval, de afgedankte dildo’s. Zelfs de dikste exemplaren kunnen in de tang worden gehouden. 

Met ‘begeisterung’ tijgert Dick door de bosjes langs het plantsoen achter zijn huis. Als Freek Vonk die een ratelslang achterna zit op een exotische trip in de Texaanse woestijn, kruipt Dick met de grijper in de aanslag op een ratelend geluid af in de bosjes. Dick weet inmiddels allang hoe laat het is. Het is een vibrator. Net achtergelaten, het motortje draait nog. “Niks geks aan”, aldus Dick.  

Kundig grijpt hij het nog trillende zwafval beet en met een nonchalante zwiep mikt hij de piep in de zak met andere neppiemels. Dit is al de negende vandaag geeft hij aan. “We kunnen er dagelijks mee turven. De tafel van gevonden voorwerpen op de zaak ziet er aan het eind van iedere werkweek weer uit als een gevangenismuur. Na elke vier gevonden dildo’s leggen we er eentje diagonaal overheen om de tel niet kwijt te raken”. 

“Al die dildo’s, ze spuien de gaten uit! We kunnen het gewoon niet meer aan. Hier moet een einde aan komen”. Maar hoe? “Ja, dat is de vraag. Vrouwen zijn klaarblijkelijk voortdurend op zoek naar een topic. En dus zal het bij ons voorlopig ook hoog op de agenda blijven staan”. 

Kijk hier voor het originele bericht over Dirk in het AD.

Go to SiGNLE

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: