Entertainment

Artiesten bevrijdingsfestival dit jaar met lachgasballon verplaatst (satire)

Geheel in de geest van de tijd en om de jeugd betrokken te krijgen bij het bevrijdingsfestival is er dit jaar voor gekozen om de artiesten die optreden op de verschillende bevrijdingsfestivals te verplaatsen in een lachgasballon.

De route is inmiddels bepaald. Het patroon die de ballon in de richting van de vierende mensen brengt is duidelijk zichtbaar. Het publiek hoeft dan ook slechts eigen ballonnetjes mee te nemen. Deze kunnen bij aankomst van de artiesten worden gevuld met lachgas van de organisatie. Dit is ook de belangrijkste reden dat de lachgasballonnen meenemen door de feestende massa dit jaar verboden is, zo blijkt uit nadere ondervraging van betrokkenen bij de organisatie. 

Kraantje Pappie kan er onderweg onder het genot van een stuk appeltaart instemmend om lachen. Al produceert die achterlijk grote slagroomspuit wel een iets te grote toef slagroom op zijn gebakje naar zijn mening.

Lachend vertelt hij dat ze nu via (de) Maan het eerste festival zullen aandoen. Als dit de jeugd niet aanspreekt? Prik mij dan maar lek, is dan ook zijn gevatte opmerking tussen de lachsalvo’s door. Nog voordat er gespeeld is op het eerste festival kan de dag bij hem dan ook al niet meer stuk. Ook is hij wel wat overweldigd van de grootte en impact van het hele gebeuren. Hij beleeft het dan ook in een soort roes, geeft hij nog aan vlak voordat de ballon buiten naar het westen koers zet.  

Go to SiGNLE

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: