Eten & drinken LIFESTYLE SiGNLE app

Waar komen veel singles deze lente? Op de leuke terrasjes natuurlijk!

Go to SiGNLE

De lente is weer begonnen! Al snel dient zich na de eeuwig lijkend durende winter vooral voor vrijgezellen de onvermijdelijke vraag weer aan: Waar vind ik singles in mijn omgeving? Het antwoord van George Michael zou luiden: Let’s go outside, let’s go outside in the sunshine… 

Het jachtseizoen voor vrijgezellen is weer geopend

 
De lente doet weer zijn intrede. Het jachtseizoen voor vrijgezellen is weer geopend! Iedereen vliegt weer naar buiten. De terrasjes zitten weer vol met de typische zien en gezien worden typetjes. Stiekem word je bij aankomst door het zittende publiek achter de grote zwarte zonnebrillen van top tot teen opgenomen. In dit jaargetij kan weer smakelijk gekeken worden naar het mannelijk en vrouwelijk schoon dat komt aanstappen om zich eveneens op het stampvolle terras te stationeren.  

Of liever gezegd te positioneren, want ook de nieuwkomers zoeken een strategisch goede plek om de zojuist gearriveerde hapjes goed onder de loep te kunnen nemen. En logisch, iedereen is hier ook wanhopig aan toe. De verhullende winterkledij maakt weer plaats voor spannende zomeroutfits. De korte rokjes, de strakke shirtjes. Even wennen weer! En ook al doet men anders voorkomen, dit laat niemand koud. 

Leuke mensen ontmoeten op de zonovergoten terrasjes 

Het speelveld om leuke mensen te ontmoeten verplaatst zich bij vele singles van binnen achter de computer of op het mobieltje, naar de ontelbare zonovergoten terrasjes in de open buitenlucht. De online profielen maken plaats voor het terras profileren. Scannend worden de potentiële singles gadegeslagen door zowel leuke vrouwen als leuke mannen. 

Altijd weer doemt zich uiteindelijk de onvermijdelijke vraag weer op. Zou die leuke brunette daar al een vriendje hebben, of zou die Brad Pitt daar verderop (oftewel André Hazes Jr.😉) nog alleen zijn? Stap ik erop af, of toch maar niet? Ik wacht nog even, nog een drankje en dan durf ik het vast. Maar ja, de kans dat ze/ie bezet is, is toch wel erg groot. Nog een drankje en dan, daarna doe ik het. Dan ga ik me voorstellen… 

Helaas komt het er uiteindelijk bijna nooit van om je voor te stellen. Meestal omdat je voor jezelf al uitrekent dat de kans dat hij of zij ‘available’ is toch wel vrij klein is.  

Waar vind ik veel leuke singles op het terras?

 
Wat nou als je op een terras kunt gaan zitten waarvan je van tevoren al weet dat daar meer leuke singles zijn dan op enig ander terras? Dat je op je telefoon kunt zien via een app dat zich op een specifiek terras bij je in de buurt veel singles bevinden. Hoe handig is dat? Misschien dat dit je net even dat duwtje in de rug geeft om wel op die leuke man of leuke vrouw af te stappen. 

Lijkt zo een app je wel interessant? Kijk dan even op SiGNLE en schrijf je in om op de hoogte te blijven van de release.

In een volgende blog volgt alvast een lijstje met de terrassen die momenteel behoorlijk gaande zijn in Rotterdam, met name voor singles!

Go to SiGNLE

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: