SiGNLE app

Vind je weg naar andere singles in de stad!

Go to SiGNLE

Alleen thuis? Nog geen idee wat je moet gaan doen vanavond?

Kom van je krent af! Hup, de stad in.

Oh, je gaat niet. Waarom niet? Omdat er niemand met je meegaat? Alleen uitgaan is er niet meer bij, joh! Kijk gewoon op je telefoon waar alle andere singles zijn. Wat heb je nou aan alleen thuis zitten de hele avond? 

Neem het heft in eigen hand en je mobieltje in de andere. Voeg je bij andere singles die graag willen socializen. De SiGNLE app leidt je direct naar de ‘places to be’ voor vrijgezellen die toch in de stad willen gaan kijken vanavond. 

Schrijf je in op SiGNLE en blijf op de hoogte van de release van de ultieme uitgaansapp voor singles! 

Go to SiGNLE

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: