Date ideeën Dating tips

Single, maar niet op zoek naar een online date!!

Go to SiGNLE

Waarom zou ik moeten gaan online daten dan?  

Weg met die ongevraagde date tips

Irritant is dat, regelmatig date advies krijgen van sjappies die volledig onder de plak zitten. Waarom zou ik daar zin in hebben? Ik vermaak me prima. Sektarisch gebeuren is het toch soms, niet dan? MOET ik per se een relatie hebben? Moet ik me definitief aansluiten bij de gezapige orde van saaie koppeltjes? Iedere zondag op visite bij de schoonfamilie. Lekker in een kringetje zitten op oersaaie verjaardagen. Met taart, maar zonder bier. Burgerlijkheid troef, zoiets? Dacht het mooi even niet!

Welgemeend of belerend?

Met de beste ideeën komen ze. Suggesties, date tips, uitgaantips, concrete aanprijzingen in de vorm van: “Hey ik heb nog een leuke vriendin voor je, zal ik eens vragen of ze een keer met je uit wil?”. Schei toch uit! Beetje laatdunkend soms ook zelfs. Nooit aan gedacht dat ik heus zelf wel een leuke date zou kunnen regelen, maar dat ik er simpelweg geen behoefte aan heb!? 

Hokken en Zwitserse klokken

 
Want het ultieme doel voor iedereen is natuurlijk samenwonen in een rustige nieuwbouwwijk. Lekker hokken samen. Station karretje voor de deur, hondje erbij en uiteindelijk de koters, die vanzelfsprekend niet mogen ontbreken. Uiteraard punctueel uitgestippeld met de precisie van een Zwitsers uurwerk. Het uurwerk dat er tevens voor zorgt dat de Hollandsche pot om klokslag 6 uur op tafel staat iedere avond. 

Geef mij maar commotie en verrassende ontmoetingen

 
Het is planning, regelmaat en voorspelbaarheid wat de klok slaat. Nou, daar pas ik voor. Ook als ik wel een leuke meid ontmoet trouwens.. Geef mij maar verrassing, opwinding en onvoorspelbaarheid, met een toefje chaos op zijn tijd! 

Natuurlijk wil ik graag leuke nieuwe mensen ontmoeten. Natuurlijk sta ik open voor leuke contacten. Maar (online) daten? Blind dates? Nee joh, laat me lekker. Voorlopig niet. Ik vermaak me prima zo. Wat gebeurt, gebeurt. Maar ik laat me mooi niet opjagen! 

Ga zo lekker de stad in. Kijken of ik nog leuke mensen leer kennen. Je weet maar nooit…Ciaooo! 

Kijk anders eens op SiGNLE. Mooie tool om nieuwe mensen te leren kennen tijdens het uitgaan. Schrijf je alvast in om op de hoogte te blijven over de release van de uitgaansapp voor singles.  


Go to SiGNLE

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: