Entertainment

Bij online dating is niets wat het lijkt, je scoort zelfs het beste lelijk en rijk!

Go to SiGNLE app

Vliegt de ene na de andere match je om de oren op dating apps!? Doe je er een beetje cool over tegen je vrienden? Hou je maar een beetje gedeisd dan!

Dit dating onderzoek zet de online hot shots behoorlijk in hun onderbroek

 
Uit onderzoek van de University of Oxford blijkt namelijk dat vrouwen vaker voor veiligheid kiezen. De middelmaatjes qua uiterlijk met de dikste portemonnee stelen de show op de dating sites en de inmiddels nog populairdere dating apps. 

Safety first bij de dames op de eerste date 

Safety first bij de dames dus. En niet een beetje ook. Want naast het feit dat ze op zoek zijn naar financiële veiligheid, kiezen ze er ook voor om de kans op afwijzing zo klein mogelijk te laten zijn. Als we de cijfers en de achterliggende redenen van dit onderzoek mogen geloven natuurlijk.  

De dames schatten in dat ze minder snel afgewezen zullen worden door minder aantrekkelijke mannen dan door de (in ieder geval online zo afgebeelde) hot shots met gebruinde en gespierde basten, scherpe kaaklijnen en verwoestend indringende blikken die zo uit een eau de toilette reclame kunnen zijn komen lopen. Dat type waarmee je jezelf al begon te identificeren, zeg maar😉. Na al die verpletterende aandacht op je dating app profiel. Waarschijnlijk hoor je dus juist in de categorie van de middelmaatjes thuis! Haha. 

Minder aandacht op dating apps? Dan ben je gewoon te mooi, joh! 

En, jawel. Je voelt hem al aankomen. Hoop doet leven! Voor alle mannen met een chronisch tekort aan aandacht van het vrouwelijk schoon op dating apps…Je ziet er waarschijnlijk gewoon veel te goed uit, eau de toilette poster boy!  

Tijd dus om weer gewoon via ‘the old fashioned way’ vrouwen aan de haak te slaan tijdens een avondje uit. Ouderwets op jacht. Wie doet je wat dan!?  

Oftewel. Luchtje op, haartjes in het vet en hit de singles hotspots! Kijk gewoon ff op je telefoon waar de meeste singles zijn en sluit aan. Bezoek SiGNLE en schrijf je alvast in om op de hoogte te blijven van de app release. En vergeet ons niet te volgen op sociale media! 


Go to SiGNLE app

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: